Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Obsession - EDP

Márka: Calvin Klein
A narkotikus keveréke növényi kivonatok és fűszerek meleg természetes alapon, még ösztönzi és úgy tűnik, hogy rendkívül tartós és nő. A dob az illat piac megváltozott minőségi exkluzív illat,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A narkotikus keveréke növényi kivonatok és fűszerek meleg természetes alapon, még ösztönzi és úgy tűnik, hogy rendkívül tartós és nő. A dob az illat piac megváltozott minőségi exkluzív illat, hozzátéve, lázas intenzitása és ellenállhatatlan varázsát. Calvin Klein felkeltette a vágy, minden nő, amikor megkérdezte: „Ki nem tapasztalt érzés, amelynek alapja határain kívül oka?” Az együttműködés egyik fő tervezője Pierre Dinand Calvin Klein létrehozott egy hatalmas ovális és érzéki kupak egy jellegzetes, ihlette a gyűjtemény indián ima kövek.

Összetétel

fej

mandarin, bergamot, vanília, zöld jegyzetek

szív

jázmin, narancsvirág, szantálfa, vetiver olaj, koriander, bazsalikom

Alapillat

borostyán, moha, tömjén, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc