Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Obsession For Men - deo stift

Márka: Calvin Klein
Erős illat, kivételesen stimuláló növényi kivonatok, összetevők és ritka fa ízek keveréke.  Összetételének köszönhetően, az illat átalakul egy egyedi férfi típusra. Calvin Klein az eredeti illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Erős illat, kivételesen stimuláló növényi kivonatok, összetevők és ritka fa ízek keveréke.  Összetételének köszönhetően, az illat átalakul egy egyedi férfi típusra. Calvin Klein az eredeti illat szenvedélyes műfaját gazdagította provokatív tüzes férfi elemekkel. "A férfiak mindig szenvedélyesek voltak - mind a munka, mind a szerelem terén, és az volt a vágyam, hogy olyan illatot hozzunk létre, amely tükrözi ezt a elhatározást és  tüzet." - Calvin Klein.

A dezodor nem tartalmaz alkoholt!

Az illat 1986-ban került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, bergamot

szív

levendula, zsálya, koriander, fokhagyma, szerecsendió

Alapillat

ámbra, pézsma, pacsuli, vetiver olaj, szantálfa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc