Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CH - EDT

Olyan illat, amely emlékeztet a fiatalok féktelen és gondtalan életére. Döntse el, mit szeretne, de húzza végéig! Ez nem parfüm egy laza nő számára, hanem egy lány vagy egy mozgó nő számára, aki… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Olyan illat, amely emlékeztet a fiatalok féktelen és gondtalan életére. Döntse el, mit szeretne, de húzza végéig! Ez nem parfüm egy laza nő számára, hanem egy lány vagy egy mozgó nő számára, aki tudja, mit akar - ki vagy te akkor? A CH friss, virágos keleti illata a parfüm fejébe bergamott, narancs, grapefruit és lédús dinnye keverékét veszi fel. A szívben bolgár rózsát és jázmint érzed magad. A parfüm fahéjat és faalapot hoz létre.

Összetétel

fej

narancs, dinnye, bergamott

szív

jázmin, rózsák, praliné

Alapillat

fahéj, fa jelei

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc