Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

212 - EDT

212 New York- Manhattan telefon kódja. Egy varázslatos hely a világban, ahol keveredik a kultúra, stílusok, emberek,  hagyományos a luxussal, a konvenció a szabadsággal - ahol minden lehetséges.Ez… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

212 New York- Manhattan telefon kódja. Egy varázslatos hely a világban, ahol keveredik a kultúra, stílusok, emberek,  hagyományos a luxussal, a konvenció a szabadsággal - ahol minden lehetséges.Ez egy olyan hely, ahol a világhírű Carolina Herrera tervező dolgozik, akinek egyedülálló, szeretett hangulatát egy női illatává alakította át, aki okos, kifinomult, pozitív és szereti a luxust!

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, narancsvirág

szív

liliom, gardénia, frézia, jázmin, rózsa

Alapillat

szantálfa, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc