Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

212 - EDT

Márka: Carolina Herrera Kód: pCR002
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

212 New York- Manhattan telefon kódja. Egy varázslatos hely a világban, ahol keveredik a kultúra, stílusok, emberek,  hagyományos a luxussal, a konvenció a szabadsággal - ahol minden lehetséges.Ez egy olyan hely, ahol a világhírű Carolina Herrera tervező dolgozik, akinek egyedülálló, szeretett hangulatát egy női illatává alakította át, aki okos, kifinomult, pozitív és szereti a luxust!

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, narancsvirág

szív

liliom, gardénia, frézia, jázmin, rózsa

Alapillat

szantálfa, pézsma

Produkt je také v sekcích

Márka: Carolina Herrera

New York Manhattan az a hely, ahol az amerikai divattervező, Carolina Herrera él és dolgozik. Sikeres gyűjteményt hozott létre a Carolina Herrera 212 illatanyagairól. Nem volt véletlen, hogy neki az új parfümöt használt számok csak 212, mert ez egy telefon kódot csak a New York-i területen. Ez a tény elégséges az eredetiségének szemléltetésére és a kíváncsiság felkeltésére.

Próbálja ki az egyik olyan illatanyagot, mint a Carolina Herrera 212 Sexy, Oriental Vanilla Carolina Herrera 212 VIP, Carolina Herrera 212 Summer vagy Oriental Sweet Carolina Herrera 212 Glum és így tovább. Ezzel ellentétben a Carolina Herrera CH sorozat abszolút korlátlan, mozgó, energikus és gondatlanságot sugároz, amely kombinálódik a bergamott, a lédús dinnye és a bolgár rózsa kombinációjával. Az aromát a fahéj és a fa alapja fokozza. A férfiak számára a Carolina Herrera 212 férfiak és a férfias Carolina Herrera Chic For dinamikus virágos illata tökéletes.

Carolina Herrera
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc