Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

CH L`Eau (2017) - EDT

A CH L´Eau (2017) egy keleti-virágos  gazdag kompozíciójú női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, vérnarancs, neroli olaj, piros paprika és kardamom fűszer. A szívillata ötvözi a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A CH L´Eau (2017) egy keleti-virágos  gazdag kompozíciójú női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, vérnarancs, neroli olaj, piros paprika és kardamom fűszer. A szívillata ötvözi a narancsvirágot és a citromot, valamint gyömbért, rózsát, teát és matét. A kompozíciót a vetiver, cédrus, pacsuli, pézsma és kasmír kombinációja zárja.

Összetétel

fej

citrom, vérnarancs, tunéziai neroli, piros paprika, kardamom

szív

mate, narancsvirág, citrom, gyömbér, rózsa, tea

Alapillat

Haiti vetiver, cédrus, pacsuli, kasmír, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc