Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Allure Homme - EDT

Márka: Chanel
Az Allure Homme egy energiadús, pikáns és szenvedélyes illatkompozíció. Maga a férfiasság eszenciálja. A férfiak a hangsúlyt az érzékiségre és a frissességre helyezik. Az érzékiség a szenvedély, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Az Allure Homme egy energiadús, pikáns és szenvedélyes illatkompozíció. Maga a férfiasság eszenciálja. A férfiak a hangsúlyt az érzékiségre és a frissességre helyezik. Az érzékiség a szenvedély, a vágy és a döntésképességének a megtestesítője. A frissesség pedig a szórakozás, a szabadság, az élet művészetét jelenti. Az Allure Homme az első olyan könnyű és hosszan tartó illat, amely egyszerre dinamikus és játékos. Egy különleges, gondosan válogatott, természetes összetevőkből megalkotott illat, amelyben a tipikus férfi jegyek jelennek meg. 

Összetétel

fej

bergamott, szicíliai mandarin, citromhéj

szív

rózsabors, koriander, pacsuli

Alapillat

vetiver, szantálfa, cédrus, tonkabab, szuhar

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc