Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Casmir - EDP

Márka: Chopard
Kasmír a Chopard márkától - egy gyümölcsös, keleties illat fűszeres összetevőkkel. A lédús gyümölcsökkkel nyit, majd a virágos szív lép színre. Az alapjegyekben a hangsúlyos vanília, a szantálfa és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Kasmír a Chopard márkától - egy gyümölcsös, keleties illat fűszeres összetevőkkel. A lédús gyümölcsökkkel nyit, majd a virágos szív lép színre. Az alapjegyekben a hangsúlyos vanília, a szantálfa és a pézsma egyesül. Gyengéd és kellemes, mint a kasmír.

Összetétel

fej

őszibarack, mangó, kókusz, bergamot, narancs

szív

jázmin, gyöngyvirág, muskátli

Alapillat

vanília, borostyán, szantálfa, pacsuli, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc