Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Inspire - EDP

Fragrance nők számára tervezték, akik szeretik kifejezni magukat különböző módokon, keres egy illat alapján a hangulat és az intuíció. Christina Aguilera róla illata Inspire azt mondja: „Szeretem,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Fragrance nők számára tervezték, akik szeretik kifejezni magukat különböző módokon, keres egy illat alapján a hangulat és az intuíció. Christina Aguilera róla illata Inspire azt mondja: „Szeretem, hogy egy nő. Szeretem a szabadságot, hogy kifejezzék magukat különböző módon, a következő ő ihlette újrafelfedezése saját világot. „Christina Aguilera Inspire - Kövesse az inspirációt!

Összetétel

fej

mangó, citrom, frézia

szív

gardénia, csalán, rózsa

Alapillat

narancsvirág Valencia, szantálfa, pézsma