Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Woman EDP

Christina Aquilera elindítja új parfümöt nő. Ez az illat megtestesíti az igazi nőiesség. Nő érzéki, vidám, és különösen a nő, aki úgy érzi, szexi. Illata nyit akkordok bergamott, rózsabors, licsi és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Christina Aquilera elindítja új parfümöt nő. Ez az illat megtestesíti az igazi nőiesség. Nő érzéki, vidám, és különösen a nő, aki úgy érzi, szexi.

Illata nyit akkordok bergamott, rózsabors, licsi és a körte. A szív tartalmaz magnólia, rózsa, ibolya levél és a méz. Base áll borostyán, tonkabab és szantálfa.

Navona parfüm, melyet 2014-ben indított.

Összetétel

fej

körte, licsi, rózsabors, bergamott

szív

rózsa, ibolya levél, méz, magnólia

Alapillat

Tonkabab, szantálfa, ámbra