Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Classique - tusfürdő 

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól.  A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól.  A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a Classique bájos illatával.

Az illat 1993-ban került a piacra.

Összetétel

fej

narancsvirág,  bolgár rózsa

szív

mandarin, írisz, gyömbér

Alapillat

ámbra, vanília, ylang-ylang

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc