Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Coco - testápoló

Márka: Chanel
Ez a női illat a fűszerek és a borostyán kiegyensúlyozott keveréke. Ezt az illatot a keleti érzékek ihlették. A török rózsa friss tónusai óvatosan keverednek a keleti jázmin szelíd lélegzetével. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Ez a női illat a fűszerek és a borostyán kiegyensúlyozott keveréke. Ezt az illatot a keleti érzékek ihlették. A török rózsa friss tónusai óvatosan keverednek a keleti jázmin szelíd lélegzetével. A tunéziai narancs és a szicíliai mandarin virágai friss virágos fáság érzetét kelti. Éjszakai viseletre, használatra tervezték.
Az illat 1984-ben került a piacra.

Összetétel

fej

Tunéziai narancsvirág, szicíliai  mandarin

szív

Török rózsa, keleti jázmin, mimóza, ylang-ylang

Alapillat

Tonkabab Brazíliából és Venezuelából, indonéz pacsuli, Szomália opoponax

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc