Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Blue - EDT

Márka: Cuba
Kuba Blue egy fűszeres keleti illat férfiaknak a márka Kubában. A nyitó hangok, hogy képviselje fűszeres hangok, a szív áll fás hangok kombinált vanília és végül a rozvoní és a pézsma parfüm… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Kuba Blue egy fűszeres keleti illat férfiaknak a márka Kubában. A nyitó hangok, hogy képviselje fűszeres hangok, a szív áll fás hangok kombinált vanília és végül a rozvoní és a pézsma parfüm rögzített. Kényeztesse magát ebben a konkrét és összetéveszthetetlen aromájú szivar Kuba Blue.

Összetétel

fej

fűszerezés

szív

fás jegyek, vanília

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc