Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Beyond Forever - EDT

Márka: David Beckham
2016-ban a David Beckham márka bemutatta a következő  férfi illatot, ezúttal  Beyond Forever név alatt. Ez az illat tele van  frissességgel és a fougere illatok közé tartozik.  Magába foglalja a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

2016-ban a David Beckham márka bemutatta a következő  férfi illatot, ezúttal  Beyond Forever név alatt. Ez az illat tele van  frissességgel és a fougere illatok közé tartozik.  Magába foglalja a pacsuli, vetiver, bőr, ibolya, páfrány, szalmavirág illatjegyeket és egyéb összetevőket.

Összetétel

fej

bergamott,  szerecsendió, elemi gyanta

szív

ibolya, páfrány, szalmavirág

Alapillat

pacsuli, vetiver, bőr

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc