Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Beyond - tusfürdő

Márka: David Beckham
Beyond illat David Beckham  termékcsaládjából   a férfi vonzerejének, erejének  és bizalmá nak  szimbóluma . Parfüm  Beyond  friss és aromás tónusokat foglalja magába .  A csábítás  és a tökéletesség… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Beyond illat David Beckham termékcsaládjából  a férfi vonzerejének, erejének és bizalmának szimbóluma. Parfüm Beyond friss és aromás tónusokat foglalja magábaA csábítás és a tökéletesség egyedülálló keveréke a mojito és a grapefruit frissítő tónusaival nyílik meg. A pikáns fűszerek hagsúlyozzák ki az kompozíció eredeti összetételét. A cédrus, a vanília és a bőr  illata zárja be ezt az időtlen kompozíciót.
 

Összetétel

fej

mojito, kardamom, grapefruit

szív

muskátli, cédrus, bors

Alapillat

vanília, bőr, pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc