Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pour Homme 2012 - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
1994-ben elindította a márka Dolce & Gabbana Pour Homme illat rögtön népszerű és keresett férfias illat. 2012-ben - húsz évvel később, a tervezők úgy döntött, hogy Pour Homme illat 2012, mint mondják… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

1994-ben elindította a márka Dolce & Gabbana Pour Homme illat rögtön népszerű és keresett férfias illat. 2012-ben - húsz évvel később, a tervezők úgy döntött, hogy Pour Homme illat 2012, mint mondják, nem újra-kiadású illat, hanem a finomhangolás az eredeti illat Pour Homme.

Összetétel

fej

mandarin, citrom, neroli, bergamott

szív

bors, levendula, üröm

Alapillat

dohány, cédrusfa, tonkabab

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc