Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pour Homme Intenso - EDP

Márka: Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso egy aromás fás illat, amely eleganciát sugároz, és a kontraszt a tisztaságot, frissességet és gazdagsága hangot. Ez dramatizált, mint a szaga ösztön és érzelem.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso egy aromás fás illat, amely eleganciát sugároz, és a kontraszt a tisztaságot, frissességet és gazdagsága hangot. Ez dramatizált, mint a szaga ösztön és érzelem. Ő sugároz erejét a férfi egy nagy szív, amelynek gyökerei a hagyomány és még mindig virágzik a modern világban. A készítmény nyit friss jegyzetek a víz, bazsalikom, levendula. A szív virágos, egy csipetnyi bazsalikomot és a méz. Dohány megpuhul széna és a korpa. Az alap áll fás, labdanum, ámbra és pézsma. Face a kampány lett színész Colin Farrell.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

körömvirág, szerecsendió, levendula, bazlka, vízi jegyzetek

szív

zsálya, korpa, széna, dohány

Alapillat

ámbra, pézsma, ciprus, szantálfa, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc