Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Addict 2014 - EDP

Márka: Dior
Bájos, magával ragadó és elegáns, ez a Christian Dior Addict 2014 illat.  Az Addict 2014 parfüm ajánlott minden szenvedélyes, impulzív és energikus nő számára. Ugyanakkor azoknak, akik szeretik az… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Bájos, magával ragadó és elegáns, ez a Christian Dior Addict 2014 illat.  Az Addict 2014 parfüm ajánlott minden szenvedélyes, impulzív és energikus nő számára. Ugyanakkor azoknak, akik szeretik az eleganciát és a klasszikus stílust. Gyönyörű és fényűző dolgokkal akarják körülvenni magukat. A gyönyörű kompozíció mandarin és narancsvirágok friss árnyalataival nyílik meg, amelyek fokozatosan összefonódnak a finom jázminnal. A csábító illatot kiegészíti a vanília, ami az illatnak izgalmas érintést biztosít. A Christian Dior Addict 2014 parfüm tökéletes mindennapi viseletre, valamint egy esti találkozókra vagy kivételes alkalomra. Engedje magát elvarázsolni ezzel a gyönyörű, illatos eszenciával. Az Addict 2014 illat kiemeli a stílusát.
Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, narancsvirág

szív

jázmin

Alapillat

vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc