Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hypnotic Poison - EDT

Márka: Dior
A Hypnotic Poison illat a Dior márkától egy meleg, érzéki és kifinomult illat.  A fejillatban a  szilva, sárgabarack, kókusz, szegfűbors  van elrejtve ,  amely lassan áthalad egy szívillatba, amely… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Hypnotic Poison illat a Dior márkától egy meleg, érzéki és kifinomult illat. A fejillatban a szilva, sárgabarack, kókusz, szegfűbors van elrejtveamely lassan áthalad egy szívillatba, amely többnyire virágból áll össze.

Az alapillatban érezhető a vanília, mandula és szantálfa.
A palack alakja egy „tiltott gyümölcs” .

Az illat 1998-ban került a piacra.

Összetétel

fej

szegfűbors, sárgabarack, szilva, kókusz

szív

tubarózsa, jázmin, gyöngyvirág, rózsa

Alapillat

szantálfa, mandula, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc