Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dolce Vita - EDT

Márka: Dior
A tiszta illatú friss virágokkal érzékiség gyümölcs- és fűszer - ez Dolce Vita Dior márka. A szerzők a illatanyagot Pierre Bourdan és Maurice Roger. Dolce Vita: az édes élet, a név állítólag idézik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A tiszta illatú friss virágokkal érzékiség gyümölcs- és fűszer - ez Dolce Vita Dior márka. A szerzők a illatanyagot Pierre Bourdan és Maurice Roger. Dolce Vita: az édes élet, a név állítólag idézik nyugodt mediterrán élet. Engedje, hogy elvarázsolja a orientális-fás illat.

Azt 1994-ben indult.

Összetétel

fej

liliom, rózsa, magnólia

szív

barack, bergamott, fahéj

Alapillat

szantálfa, vanília, napraforgó

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc