Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Escale A`Portofino - EDT

Márka: Dior
A citrusos tónusok egyértelmű választást jelentettek az Escale A´Portofino számára, így az illat egy csillogó, gyengéd frissességet biztosít. Az illat hátterében érezhető a mandula tónusai, amely… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A citrusos tónusok egyértelmű választást jelentettek az Escale A´Portofino számára, így az illat egy csillogó, gyengéd frissességet biztosít. Az illat hátterében érezhető a mandula tónusai, amely hosszantartó illatot biztosít. Az Escale A´Portofino flakonnak szürke kupakja van és a nád motívummal van díszítve. Ez az illat a klasszikus kölnivíz stílusban található, citrusos, enyhén gyógynövényes, különösen nyári napokra tervezték.

Az illat 2008-ban került a piacra.

 

Összetétel

fej

bergamot, gabona

szív

mandula, narancsvirág, boróka

Alapillat

cédrusfa, ciprus, galbanum, kömény, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc