Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miss Dior - deodorant ve spreji

Márka: Dior
A Miss Dior parfüm egy könnyű, okos virágos illat a Dior nők számára. A klasszikus illatot napi viseletre tervezték. Kezdetben friss neroli tónusokat fog érezni. A szívedben érzékenyebb hangot fogsz… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Miss Dior parfüm egy könnyű, okos virágos illat a Dior nők számára. A klasszikus illatot napi viseletre tervezték. Kezdetben friss neroli tónusokat fog érezni. A szívedben érzékenyebb hangot fogsz felfedezni, amelyet a rózsa dominál, az illat alapja a pacsuli.

A Miss Dior eredeti illatát 1947-ben indították el, és most új formában mutatják be a ciprusra. 2013-ban indították.

Összetétel

fej

neroli

szív

rózsák

Alapillat

pacsuli

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc