Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Dolce Floral Drops - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
Szellősebb és frissebb, mint az eredeti illat Dolce - ez Dolce virágos Csepp a márka Dolce & Gabbana. Ez megpróbálja leírni az illata a frissen szedett virágok átitatta a harmat. Ez megnyitja a friss… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Szellősebb és frissebb, mint az eredeti illat Dolce - ez Dolce virágos Csepp a márka Dolce & Gabbana. Ez megpróbálja leírni az illata a frissen szedett virágok átitatta a harmat. Ez megnyitja a friss ív neroli, barack, alma, papaya virág. A szíve tartozik fehér virágok amarillisz, nárcisz és a liliom. Ez alapján a kasmír, pézsma és szantálfa.

Úgy indult 2015-ben.

Összetétel

fej

őszibarack, alma, neroli virág Papa

szív

nárcisz, amarillisz, liliom

Alapillat

pézsma, szantálfa, kasmír fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc