Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Light Blue Pour Homme Intense Eau - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
Light Blue Eau Intense Pour Homme  Eau De Toilette    egy citrusos-fás férfi illat, könnyebb változata a  Light Blue Eau Intense Pour Homme Eau De Parfum  illatnak. Alkalmas nyári napokra, amikor… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Light Blue Eau Intense Pour Homme Eau De Toilette  egy citrusos-fás férfi illat, könnyebb változata a Light Blue Eau Intense Pour Homme Eau De Parfum illatnak. Alkalmas nyári napokra, amikor kellemes illata felfrissít a maga módján, köszönhetően a mandarin és a grapefruit tónusainak, amelyek az illat kezdetén érezhetőek. Ezenkívűl az illatban kibontakozik a boróka és a tengervíz, amely szintén üdítő benyomást kelt. A kompozíciót a pézsma és borostyánfa kombinációja zárja.

Az illatot Albertem Morillas hozta létre, amely 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin, grapefruit

szív

tengervíz, boróka

Alapillat

pézsma, borostyánfa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc