Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Égoiste Platinum - EDT

Márka: Chanel
A Chanel Egoiste Platinum egy férfi virágos-fás illat. „Qui la de Platine” - ez egy régi francia kifejezés, amely kihangsúlyozza a ragyogó és ékesszóló ember, aki szereti a precíz fémet, és szereti… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Chanel Egoiste Platinum egy férfi virágos-fás illat. „Qui la de Platine” - ez egy régi francia kifejezés, amely kihangsúlyozza a ragyogó és ékesszóló ember, aki szereti a precíz fémet, és szereti az Égoiste Platinum-ot. Ezzel az illattal biztosan a figyelem középpontjába kerül!

Az illat  1993-ban került a piacra.

Összetétel

fej

levendula, nerol, rozmaring, citrusfélék

szív

zsálya, jázmin, galbanum, szerecsendió

Alapillat

borostyán, szantálfa, vetiver, moha, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc