Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sunflowers Summer Bloom - EDT

Márka: Elizabeth Arden
Női parfüm Elizabth Arden napraforgó Summer Bloom elbűvöl téged a bájos virág illatával. A jázmin felejthetetlen hangjai tökéletesen illenek a hortenzia és az ibolya aromájához. Az aromát egészíti ki… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Női parfüm Elizabth Arden napraforgó Summer Bloom elbűvöl téged a bájos virág illatával. A jázmin felejthetetlen hangjai tökéletesen illenek a hortenzia és az ibolya aromájához. Az aromát egészíti ki édes vanília, cédrus és pézsma. A napraforgó nyári virágzása egy jó humorral teli napfényes nap. Élvezze a gondtalan nyár hangulatát az Elizabth Arden napraforgó nyári virág illatával.

Az illatot 2014-ben indították el.

Összetétel

fej
körte, tavirózsa, borostyán
szív
hortenzia, ibolya, jázmin
Alapillat
cédrus, vanília, pézsma
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc