Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Extreme Night - EDT

Márka: Michael Kors
Illat a modern emberek, akik még mindig az úton Extreme éjszakai Michael Kors. Bold illat közvetlenül sürgette a másik irányba. Keleti fás alkotó elemek ellenállhatatlan parfüm. Szippantás a Mace… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Illat a modern emberek, akik még mindig az úton Extreme éjszakai Michael Kors. Bold illat közvetlenül sürgette a másik irányba. Keleti fás alkotó elemek ellenállhatatlan parfüm.

Szippantás a Mace szerecsendió, a bergamott és fekete tagadni. Ezek az illatok rajzolnom egymást tempek ahol a ciprus, zsálya és a liliom. A többi nem hagyom, sem írisz, szantálfa, cédrus, pézsma, tonka bab és vanília, amelyek fejlődő végén a parfümöt.

Launch volt 2017-ben.

Összetétel

fej

fekete bors, szerecsendió, bergamot

szív

ciprus, zsálya, liliom

Alapillat

orris, szantálfa, cédrus, pézsma, tonkabab, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc