Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Amarige - EDT

Márka: Givenchy
Az Amarige nő nagyon kívánatos, ez kedves, becsületes, kitartó, eleven, spontán és vidám. Van egy érzelmi érzése, amely váratlanul nyilvánul meg. Ellenállhatatlan és káprázatos varázsa van. Aurája… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Amarige nő nagyon kívánatos, ez kedves, becsületes, kitartó, eleven, spontán és vidám. Van egy érzelmi érzése, amely váratlanul nyilvánul meg. Ellenállhatatlan és káprázatos varázsa van. Aurája rendkívül bátorítóan hat mindenkire, ami valódi vágyat teremt a szeretet iránt.

Összetétel

fej

mandarin, ibolya levél, nerol, rózsa

szív

gardénia, mimóza, ilang-ilang, akácia

Alapillat

borostyán, pézsma, vanília, tonkabab, egzotikus fák

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc