Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Very Irresistible - EDT

Márka: Givenchy
A Very Irresistible virágos - gyümölcsös női illat, amely egyesíti a különböző fajta rózsákat a bazsarózsát,  csillagánizst, a verbena leveleket. Tiszteletben tartja  a hagyományoknak, miközben… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Very Irresistible virágos - gyümölcsös női illat, amely egyesíti a különböző fajta rózsákat a bazsarózsát,  csillagánizst, a verbena leveleket. Tiszteletben tartja  a hagyományoknak, miközben lebontja őket. Játékos, nagyon csábító és nem lehet neki ellenállni.

Az illat 2003-ban került a piacra.

Összetétel

fej

rózsa fajták, bazsarózsa

szív

verbéna levelek, ánizs

Alapillat

csillagánizs

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc