Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ange Ou Démon Le Secret (2014) - EDP

Márka: Givenchy
Givenchy bemutatt az Ange Ou Démon Le Secret 2014-et, amelyet eredetileg friss, virágos illatként mutatott be 2009-ben. A kompozíció hűséges marad a fehér virágok és a jázmin tea  összetételéhez.  A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Givenchy bemutatt az Ange Ou Démon Le Secret 2014-et, amelyet eredetileg friss, virágos illatként mutatott be 2009-ben.

A kompozíció hűséges marad a fehér virágok és a jázmin tea  összetételéhez.  A nyitó hangokat bemutatja a  tea levél, citrom és áfonya. A szívillatban keveredik a jázmin fehér pünkösdi rózsa és a tavirózsa akkordjaival. Az alapillat összetevői  közé tartozik a paquille, pézsma és a könnyű fás tónusok.

Összetétel

fej

citrom, tealevél, áfonya

szív

pünkösdi rózsa, tavirózsa, jázmin

Alapillat

pacsuli, fás jegyek, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc