Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Organza - EDP

Márka: Givenchy
Mitikus és érzéki illat, amely megtestesíti az eleganciát, a tisztaságot, a merészséget és a valóóódi nőiességet jelképezi. Az organza egy istennő, aki minden nőben jelen van, aki tiszta és örök… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Mitikus és érzéki illat, amely megtestesíti az eleganciát, a tisztaságot, a merészséget és a valóóódi nőiességet jelképezi. Az organza egy istennő, aki minden nőben jelen van, aki tiszta és örök szépségben öltött újra testet. Egy illat, amely felébreszti az igazi nőiességet, önbizalommal tölt el és kedvre derít.

Az illat 1996-ban került a piacra.

 

Összetétel

fej

lonc, bazsarózsa, rózsa

szív

tubarózsa, muskátli, ylang-ylang

Alapillat

borostyán, szerecsendió, szerecsenvirág, vanília, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc