Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hot Couture - EDP

Márka: Givenchy
Hot Couture - egyedülálló, személyre szabott illat, amely egy egyedülálló nő érzékiségét sugározza. Az egyszerűség, az elegancia, a kifinomultság, az öröm és a nőiesség csak szavak. Az illatosító… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Hot Couture - egyedülálló, személyre szabott illat, amely egy egyedülálló nő érzékiségét sugározza. Az egyszerűség, az elegancia, a kifinomultság, az öröm és a nőiesség csak szavak. Az illatosító lombik üveg prizmát képez, amely vonzza és tükrözi a fényt - nagyon egyszerű és elegáns. A Haute Couture ruhában öltözött női alakot mutat.

Összetétel

fej

málna, bors, citrusfélék

szív

magnólia növény

Alapillat

borostyán, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc