Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Premiere - EDT

Márka: Gucci
A bájos női illat, a Gucci Premiere könnyűsége és szelíd összetétele elbűvöl téged. Alkalmas mindennapi viseletre, de még esti partin vagy kivételes alkalmakkor ragyog. Próbáld ki ezt a finom… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A bájos női illat, a Gucci Premiere könnyűsége és szelíd összetétele elbűvöl téged. Alkalmas mindennapi viseletre, de még esti partin vagy kivételes alkalmakkor ragyog. Próbáld ki ezt a finom kompozíciót, amely a legelején elbűvöl téged. Gucci Premiere Eau de Toilette elegáns szikrát ad a stílusának.

2014-ben indították.

Összetétel

fej

bergamott, narancsvirág, pezsgő

szív

frézia, a bolgár rózsa, pézsma, jázmin,

Alapillat

bőr, fás jegyek, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc