Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Boss Orange - EDT

Márka: Hugo Boss
A Boss Orange női illat a modern, spontán és szabad szellemű nőt jellemzi, aki nem szégyelli kimutatni a benne lakozó szenvedélyt. A Boss Orange nőnek sok arca van, és mindegyik jellemvonása a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

A Boss Orange női illat a modern, spontán és szabad szellemű nőt jellemzi, aki nem szégyelli kimutatni a benne lakozó szenvedélyt. A Boss Orange nőnek sok arca van, és mindegyik jellemvonása a természetesség, a csillogó szemek, érezhető, hogy élvezi azt, amit csinál. Ezért az egyszerű, érzelemmel tele illat, azaz a Boss Orange illat a megfelelő választás számára. Már a termék narancssárga színe is egyértelműen jelzi, hogy itt van valami, ami pozitív energiával és kellemes, szívmelengető érzéssel tölt el. Ez jellemzi a csomagolást is. A luxus üvegcséből árad a magávaltagadó, gondtalan hangulat, amelynek egy röpke pillanat alatt Ön is részese lehet.

Az illatról a magazinunkan még többet is elárulunk.

Magazinunk többet fog mondani erről az illatról.

Összetétel

fej

alma

szív

narancs

Alapillat

vanília, olajfa, szantál

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc