Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 37 000 Ft  | Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50

Rush 2 - EDT

Márka: Gucci Kód: pGU004
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Gucci Rush 2 fiatalos, friss illatú, tele energiával. Ez egy virágos gyümölcsös koktél fás alap. Az aroma alkalmas igényes nők minden korosztály számára, akik értékelik a jó minőség és az eredetiség. Az ideális női illat, akik tudják, mit akarnak és képesek kifejezni érzéseiket és izgalom.

Összetétel

fej

nárcisz, gyöngyvirág, pálma fa

szív

frézia, rózsa, gardénia

Alapillat

fekete ribizli, pézsma, tölgymoha

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Márka: Gucci
Gucci o Gucci az 1920-as években alapította a bőrló-üzletet. Halála után fia átvette az üzlet irányítását, és az 1950-es években az olaszországi divatlépcső tetejére fejlődtek. A következő két évtizedben kibővítették a világot, és a márka legendává vált. Elegáns divatkiegészítőiről, különösen a táskákról és parfümökről is ismert - mindegyiket jellemző olasz könnyedség jellemzi. Szeretne vonzó lenni? Ez egyszerű a Gucci parfümökkel!

További információ a Gucci -ról a magazinunkban található !

Gucci
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc