Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Guess 1981 - EDT

Márka: Guess
A Guess 1981 parfüm viselője mindig elegáns és kecsesnek fogja érezni magát. Egy erőteljes illat tiszta tónusokkal.  Először finom ibolyával és meleg fás pézsmával varázsol el, majd átveszi a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

A Guess 1981 parfüm viselője mindig elegáns és kecsesnek fogja érezni magát. Egy erőteljes illat tiszta tónusokkal. Először finom ibolyával és meleg fás pézsmával varázsol el, majd átveszi a hangsúlyt a bársonyos, krémes szantálfa, a bódító jázmin és a lédús körte. Az alapillatot a cédrusfa, a pézsma és az érzéki ámbra tökéletes harmóniája alkotja.

Ez a parfüm 2017-ben került a piacra.

Összetétel

fej

pézsma, ibolya

szív

jázmin, körte, szantálfa

Alapillat

pézsma, cédrus, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc