Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Woman - EDP

Márka: Guess
Találd Woman egy virágos-gyümölcsös illat a féktelen nő. Ez kissé édes illat alkalmas a napi viselet. Kezdetben frissíteni mandarin, őszibarack, piros gyümölcs, akkor van csomagolva egy virágos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Találd Woman egy virágos-gyümölcsös illat a féktelen nő. Ez kissé édes illat alkalmas a napi viselet. Kezdetben frissíteni mandarin, őszibarack, piros gyümölcs, akkor van csomagolva egy virágos fátyol, végére ér pézsma, ámbra és cédrus.

Összetétel

fej

mandarin, őszibarack, piros gyümölcs

szív

alma, frézia, bazsarózsa

Alapillat

pézsma, cédrusfa, ámbra

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc