Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Guess By Marciano - EDP

Márka: Guess
Guess By Marciano a virágos-gyümölcsös női illat közé tartozik. A fejillat összetevői közé tartozik a grapefruit,  curacao,  kardamon, a szívillat magába rejti a pünkösdi rózsát, a jázmint és a lonc… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Guess By Marciano a virágos-gyümölcsös női illat közé tartozik. A fejillat összetevői közé tartozik a grapefruit,  curacao,  kardamon, a szívillat magába rejti a pünkösdi rózsát, a jázmint és a lonc virágos árnyalatait, végül érezni fogja a pézsma és a vanília.

Az illat 2007-ben került a piacra. 

Összetétel

fej

grapefruit, kardamom, Curacao

szív

bazsarózsa, jázmin, lonc

Alapillat

pézsma, vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc