Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Guilty Black Pour Homme - EDT

Márka: Gucci
Gucci Guilty Pour Homme Fekete hozza zöld páfrányos előrevetítve csábító hangon és a dinamika. Gucci Guilty hasonmása G létrehozott egy új, provokatív hagyományos felfogás a márka. Sem Gucci Guilty… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Gucci Guilty Pour Homme Fekete hozza zöld páfrányos előrevetítve csábító hangon és a dinamika. Gucci Guilty hasonmása G létrehozott egy új, provokatív hagyományos felfogás a márka. Sem Gucci Guilty Black nem messze, és áthalad a kiválasztott színek és anyagok, az egész ötlet a lázadás még tovább.

Piros és zöld csík ezenkívül felfogható egy büszke be, hogy a színek a hazájukat - „Made in Italy”. Továbbá, vizuálisan pontos vágás - Piros Fekete Guilty közé hősnő, mivel határtalan zöld a férfi megfelelője. Amellett, hogy színes kódolás, a két lombik fémes fekete.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

levendula, koriander

szív

zöld jegyzetek, neroli, narancsvirág

Alapillat

cédrusfa, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc