Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Honey - EDP

Márka: Marc Jacobs
Méz a márka Marc Jacobs egy virágos gyümölcsös illat nőknek. A szag részt Annie Buzantian és Ann Gottlieb. A bevezetés megjelenik gyümölcsös koktélja körte és a mandarin, fűszeres puncsot.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Méz a márka Marc Jacobs egy virágos gyümölcsös illat nőknek. A szag részt Annie Buzantian és Ann Gottlieb. A bevezetés megjelenik gyümölcsös koktélja körte és a mandarin, fűszeres puncsot. Középpontjában a rejtett érett barack egy virág a narancs és lonc. Összefoglalva, az illata vanília rögzített mézzel és fás jegyekkel.

Úgy indult 2013-ban.

Összetétel

fej

körte, mandarin, lyukasztó

szív

őszibarack, narancsvirág, lonc

Alapillat

fás, vanília, méz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc