Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Hugo XY Man - EDT

Márka: Hugo Boss
Mint a többi illat vonalak Hugo Hugo XY vagy megsérti a meghatározott szabályokkal, és nem annyira a nagyobb kegyelmet és kifinomult, mint elődje. Basil menta termelnek jellegzetes zöld akkord… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Mint a többi illat vonalak Hugo Hugo XY vagy megsérti a meghatározott szabályokkal, és nem annyira a nagyobb kegyelmet és kifinomult, mint elődje. Basil menta termelnek jellegzetes zöld akkord hangsúlyozta jeges érintés jég. „Hugo XY egy új kifejezés a frissesség, hogy nem épül hangok levendula és geránium hagyományosan használt férfi illatok”, mondja egy szakértő szag Andrews. Hugo XY is tartalmaz az új technológia és a „Time Release”, amely lehetővé teszi az illat hamarosan „nyugdíjba”, hanem éppen ellenkezőleg, még bővíti jelenlétét és megsokszorozza az élvezet is.

Összetétel

fej

Jegyek körte

szív

zúzott jég, bazsalikom, menta

Alapillat

Libanoni cédrus, fenyő

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc