Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Selection - EDT

Márka: Hugo Boss
Boss Selection - egy rendkívül kifinomult, eleganciával és sikerrel teli illat. Meglepő tónusok, félreismerhetetlen aláfestéssel. A fény és az árnyék közötti kontraszt jellemzi. A Boss Selection… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Boss Selection - egy rendkívül kifinomult, eleganciával és sikerrel teli illat. Meglepő tónusok, félreismerhetetlen aláfestéssel. A fény és az árnyék közötti kontraszt jellemzi. A Boss Selection illat élettel teli, pozitív érzelmeket kiváltó minőségi összetevők erős áramlásával teli kompozíció.  Viselője soha nem fog beolvadni a szürke tömegbe – mindig a csúcson, vagy az ahhoz vezető úton lelünk rá. Nem csak anyagi sikerre koncentrál, fontos számára az önbecsülés és az elfogadás, szorongás és kétségek nélkül lép az útra, amelyről tudja, hogy a kitűzött célhoz vezet. Egy férfi, akire büszkék a gyermekei, akiben felesége sosem kételkedik és örökké szeretni fogja.

Összetétel

fej

mandarin, rózsabors, grapefruit

szív

csillagánizs, cédrus, szerecsendió

Alapillat

pacsuli, vetiver, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc