Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

In Motion - EDT

Márka: Hugo Boss
Hugo Boss In Motion férfi illat, amely magabiztosságot, a rejtélyt és az aktív életstílust sugározza magából. Olyan férfiaknak, akik ösztönösen, mindig a megfelelő pillanatban cselekednek, feszegetik… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Hugo Boss In Motion férfi illat, amely magabiztosságot, a rejtélyt és az aktív életstílust sugározza magából. Olyan férfiaknak, akik ösztönösen, mindig a megfelelő pillanatban cselekednek, feszegetik határaikat és legyőzik az élet kihívásait. Életüket a tett iránti elköteleződés irányítja – mindig és mindenhol készen állnak a cselekedetre: a munkahelyen, a szabadidejükben, vagy a barátaikkal töltött kikapcsolódás közben is.Olyan férfi, aki szereti a versengést és mindig nyitott az új kihívásokra, egyértelműen férfias jellem.

Az illat 2002-ben került piacra.

Összetétel

fej

citrus, bazsalikom, ibolya szirmok

szív

rózsabors, fahéj, kardamom, szerecsendió

Alapillat

ritka fásnövények, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc