Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Infinite Intense - EDP TESZTER

Márka: Bentley
Végtelenül intenzív, hosszan tartó és erős, ezek a szavak, amelyek leírják a Végtelen Intense parfüm Bentley. Keleti fás illat határozottan és ember. Először elvarázsol fekete bors, levendula,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Végtelenül intenzív, hosszan tartó és erős, ezek a szavak, amelyek leírják a Végtelen Intense parfüm Bentley. Keleti fás illat határozottan és ember. Először elvarázsol fekete bors, levendula, geránium és lila, amelyek át a fűszerezés, szerecsendió, elemi gyantát, benzoin Siam, ámbra. Ez zárul pacsuli, haiti vetiver, pézsma és cédrus.

A palack készült kiváló minőségű, erős üveg, amely úgy van kialakítva, a számok az emberek széles vállakkal.

Végtelen intesne indult 2015-ben Az illat Nathalie Nosem Lorsonová.

Összetétel

fej

fekete bors, levendula, ibolya, muskátli

szív

fűszer, szerecsendió, elemi pryskyřie, sziámi benzoin, ámbra

Alapillat

pacsuli, haiti vetiver, pézsma, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc