Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Invictus Intense - EDT

Márka: Paco Rabanne
Az Intense od Paco Rabanne egy  nagyon specifikus illat férfiaknak.  Sok sót, whiskyt és fekete borsot fog érezni az illatban. Olyan férfi számára készült, akik szeretné megkülönböztetni magát a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Az Intense od Paco Rabanne egy  nagyon specifikus illat férfiaknak.  Sok sót, whiskyt és fekete borsot fog érezni az illatban. Olyan férfi számára készült, akik szeretné megkülönböztetni magát a sztereotípiától. Összetevői közé tartozik a fekete bors, narancsvirág. Továbbá a babér, és a whisky. Az alapillatok közé tartozik az ámbra, a só és a borostyán.

A palack sötétszürke, egy bűnös angyal szárnyaira  tervezték. Az illat 2016-tól elérhető a piacon.

Összetétel

fej

fekete bors, narancsvirág

szív

babér, whisky

Alapillat

borostyán, só, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc