Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sander For Men - EDT

Márka: Jil Sander
Sander For Men egy egyedi és igazán férfias illat. Erős, magabiztos, ugyanakkor érzékeny férfi számára alkották, aki az eredetiségre és az egyéniségre törekszik. Az illat hűen tükrözi Jil Sander… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Sander For Men egy egyedi és igazán férfias illat. Erős, magabiztos, ugyanakkor érzékeny férfi számára alkották, aki az eredetiségre és az egyéniségre törekszik. Az illat hűen tükrözi Jil Sander által képviselt értékeket, melyek az energia, az erős akarat, az elhatározás és az erő. Azt az energiát jelképezi, amely az életünket irányítja. Az egyedülálló, minimalista formatervezés az erőt és a kitartást jelképezi. Az aszimmetrikus üvegcse az időbe zárt energia pillanatát tükrözi, az átlátszó kristályüvegbe fagyott dinamikus mozgást jeleníti meg, amely kontrasztos a matt fekete kupakkal.

Összetétel

fej

brazil menta, borostyánlevél

szív

koriander, kardamom, bors

Alapillat

ciprus, vörös cédrus, kasmírfa, mirtusz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc