Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sun Men - EDT

Márka: Jil Sander Kód: pJS010
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Jil Sander Sun Men egy keleti- fűszeres nyári napsugarakkal teli férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a rozmaring és a bergamott, a szívillatban rejtőzik a szerecsendió és kardamom, végül a kompozíciót a szantálfa és a pézsma kombinációja zárja.

Az illat 2004-ben került a piacra.

Összetétel

fej

rozmaring, bergamott

szív

kardamom, szerecsendió

Alapillat

pézsma, szantálfa

Produkt je také v sekcích

Márka: Jil Sander

Jil Sander a textilipart tanulmányozta. Tervezőjeként több vállalatnál dolgozott, és az 1970-es években saját avantgárd butikját hozta létre, amely az első ilyen jellegű. Csillagja emelkedni kezdett, és intelligens, vállalkozó és független nőt teremtett. Az 1980-as években létrehozta első parfümjét, és azóta nőtt karrierje. Ez a német tervező márkáját egyszerű vonalakra és minőségi anyagokra alapozta

A Jil Sander többet olvashat a magazinunkban .

Jil Sander
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc