Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Sun Delight - EDT

Márka: Jil Sander Kód: pJS019

Leírás

Fragrance Sun Delight elegánsan csábító, nőies tüzes érzéki és bódító. Kiterjeszti egyedi hangulatát esti szürkületben. Előkészíti varázslatos pillanatok és ad jó emlékek. Ez nőies illat jellemzi főleg a gyümölcs-, a bergamott és vanília. Ezek középpontjában keverve tippeket a csokoládé és a pézsma. Az egész illat épül fás orientális bázis, amely a cédrusfa.

Összetétel

fej

gyümölcs, bergamot, vanília

szív

csokoládé, pézsma

Alapillat

cédrusfa

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Jil Sander

Jil Sander a textilipart tanulmányozta. Tervezőjeként több vállalatnál dolgozott, és az 1970-es években saját avantgárd butikját hozta létre, amely az első ilyen jellegű. Csillagja emelkedni kezdett, és intelligens, vállalkozó és független nőt teremtett. Az 1980-as években létrehozta első parfümjét, és azóta nőtt karrierje. Ez a német tervező márkáját egyszerű vonalakra és minőségi anyagokra alapozta

A Jil Sander többet olvashat a magazinunkban .

...több
Jil Sander
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc