Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Man - EDT

Márka: Jimmy Choo
Jimmy Choo híres, magas színvonalú Jimmy Choo tervezője egy új "Man" illattal lép piacra. Ez az illat a kifinomult,stílusos ízlésű férfiak számára készült, Az illat arca a híres színész Kit Harington… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Jimmy Choo híres, magas színvonalú Jimmy Choo tervezője egy új "Man" illattal lép piacra. Ez az illat a kifinomult,stílusos ízlésű férfiak számára készült,

Az illat arca a híres színész Kit Harington lett, amely az "Man" illat igazi arcát testesíti meg. Természetesen férfias, csábító és veleszületett stílusérzékkel rendelkezik. Hűvös arca és érzékisége egész illatot alkot.


Ez egy friss és modern illat, amely kombinálja az aromás, gyümölcsös, fás illatokat.. Összetevői közé tartozik a sárga dinnye, rózsaszín bors, ananász, levendula, patchouli és velúr.

Az illat 2014-ben került a paiacra.

Összetétel

fej

ananász, velúr, dinnye

szív

levendula, pacsuli

Alapillat

rózsaszín bors

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc