Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Jungle L´Élephant - EDP

Márka: Kenzo
Egy nő, amelyet egy jobb világ számára képzelünk el: féktelen, független, modern, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, érdeklődik más népek és kultúrák iránt. A Kenzo úgy döntött, hogy egy ilyen… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):
Ajándék Minta Kenzo

Leírás

Egy nő, amelyet egy jobb világ számára képzelünk el: féktelen, független, modern, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, érdeklődik más népek és kultúrák iránt. A Kenzo úgy döntött, hogy egy ilyen varázslatos nőnek ajánlja az új parfüm illatát. Az illat, mely egyszerre meglepő és kirobbanó a Kenzo-tól a Jungle L´Élephant nevet kapta.

Összetétel

fej

mandarin, kardamom

szív

kömény, ylang-ylang, mangó

Alapillat

édesgyökér, vanília, pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc