Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Killer Queen - natural spray

Márka: Katy Perry
A Killer Queen parfüm a Katy Perry márkától egy virágos-gyümölcsös illat a lányok és nők számára. Az illat  Coty-val együttműködve jött létre,  sorrendben ez a harmadik parfüm, amelyet létrehozott a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Killer Queen parfüm a Katy Perry márkától egy virágos-gyümölcsös illat a lányok és nők számára. Az illat  Coty-val együttműködve jött létre,  sorrendben ez a harmadik parfüm, amelyet létrehozott a popsztár. A nevét  Mercury Freddie egyik daláról kapta.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej

erdei gyümölcsök, bergamott, szilva

szív

celosia, jázmin, frangipani

Alapillat

pacsuli, kasmír fa, praliné

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc